Wyświetl pojedynczy post
konkursowicz
Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.08.2010, 22:36
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Kulawik chciał pokazać chyba coś zupełnie odmiennego niż Kasperczak no i mu trochę nie wyszło. Muszę przyznać, że rzadko da się słyszeć, żeby trener zaraz po meczu po nazwisku obarczał winą zawodnika o słabą grę/przegraną a tu usłyszeliśmy na Arce wyrzuty do Boguskiego a dziś do Cikosa.

Atmosfera w drużynie widać , że ch..jo.wa, nowy trener potrzebny jak najszybciej. I mam nadzieję zę będzie to raczej Manuel Jimenez niż Dan
Tak. Chciał coś zmienić. Jedyne co mu się udało, to pokazać że "choinka" w wykonaniu Wisły to nie jest dobry pomysł. Dzięki temu ewentualne szanse Smudy maleją.

Zgodzę się, że Kulawik popełnia błąd robiąc z Cikosa kozła ofiarnego, choć zagrał dramatycznie słabo...
Jak dla mnie Erik kwalifikował się do zmiany dużo wcześniej, sądzę że nawet Pietia grający na nietypowej dla siebie prawej stronie zaliczyłby mniej strat.

Również jestem sceptyczny co do Dana,jak on zobaczy jak drużyna jest do tej rundy (nie)przygotowana przez Kasperczaka to załamie ręce.

A Jimenez... jest drogi, Wisłę pewnie na niego jednak stać, pytanie tylko czy w przypadku zatrudnienia tego trenera stać byłoby Wisłę na jego współpracowników, a jak wiadomo taka robota ma sens tylko w pełnym składzie...