Pomijając niekompetentnego "trenera" jakim jest Kulawik to nasz zespół dziś po prostu grał gorzej niż zbieranina 11 chłopaków na osiedlu!!! Czuje że oni by lepiej zagrali !!!
Pawełek.... bez komentarza moim zdaniem... ostatnio z Arką kilka miał dobrych interwencji, ale tutaj dalej pokazał, że wali takie kiksy, że dramat. Jest strasznie niepewny. Jovanić na bramkę!
Kowalski - przecież to człowiek klaun moim zdaniem jest strasznie słaby.
Do tego dochodzi Sobol który jak zwykle ofiarnie, ale nie ma się co oszukiwać ponieważ, z całym szacunkiem Radku jesteś już za stary. Nie rozumiem wypowiedzi Kulawika mówiąc, że Cikos był najgorszym graczem!!! Ej sorry ale czy on oglądał ten mecz czy może mecz Korony z Widzewem? On jako jeden z niewielu obrońców nie wypieprzał na siłę do przodu tylko starał się przytrzymać i zagrać piłą i dużo razy mu to wychodziło... fakt raz nie wyszło... ok zdarza się ale ludzie człowiek pewnie się czuję więc dać mu grać a nie od razu najeżdżać na niego! Moim zdaniem Pajić jest zawodnikiem dobrym, tylko potrzebuje po prostu większego ogrania, a zawsze tak jest że wchodzi nowy i od razu zostaje skreślony jak coś źle zagra. Osobiście podobała mi się gra Riosa widać, że z niego mogą być ludzie jeśli ZAWODNICY BĘDĄ OGRANI! Bardzo podobał mi się Rado był najlepszym graczem na boisku w pierwszej połowie... starał się widać to było, grał na pomocy w ataku i obronie nawet. Będą ludzie z niego. Katastrofą jest wg mnie ustawienie zespołu!! Jak ludzie można wystawić 4-5-1 z defensywnym Żurawskim jako napastnikiem czyli praktycznie 4-6-0 !!! Dramat...
Czemu Ci zawodnicy tak hańbią Wisłę? Choć w sumie WISŁA TO MY !!!
Nie wie ktoś o co chodziło Żurawskiemu w wywiadzie po meczu

Bo wg mnie te słowa to nie przypadek tylko coś więcej jest z tym związane.