Wyświetl pojedynczy post
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.08.2010, 21:09
Wiadomo ,że w tej chwili Wisła jest denna i takie wyniki jak ten dzisiejszy oraz słaba gra będą na porządku dziennym. Sprowadzenie trenera może coś zmienić na plus ale to musi być proces rozłożony w czasie . Do tego trener musiałby mieć na prawdę silną pozycję i możliwości stworzone przez tych amatorów ,którzy tym klubem rządzą. Śmiać mi się chce. Przy takiej grze to nie wiem czy na tym nowym stadionie uda się chociaż jeden sektor wypełnić.Żaden normalny człowiek dla takiej chały nie powinien nawet portfela z kieszeni wyciągać. Przy okazji kolejny raz potwierdza się ,że Kulawika to tylko w tym klubie trzymają za zasługi a merytorycznie ten człowiek chuja potrafi. Szkoda na to wszystko czasu i nerwów. Żurawski dobrze do wszystko podsumował. Banda nieodpowiedzialnych ludzi. Dzieci w piaskownicy. Piłkarze to w tym wszystkim są na końcu do sądzenia. Co robią ludzie ,którzy tym wszystkim kierują. Stara dobra amatorka od wielu lat. I to ma kibic finansować?. Wygłupy?. Dziwi mnie ,że ludzie jeszcze dają się tak dymać przez bandę dyletantów (piłkarzy, działaczy, prezesów, trenerów etc.) Ani złotówki!! ... Kiedy naród pójdzie po rozum do głowy i te stadiony będą puściutkie. Nie dziwię się również,że żadna firma nie chce kompromitować swojej marki na koszulkach Wisły...
Odpowiedz cytując