Wyświetl pojedynczy post
Reiro
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.08.2010, 17:57
Adasss napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem, że cały czas pijesz do tej "fatalnej gry głową" Bunozy? No to muszę Ci napisać, że masz pecha. Mi się jego gra głową bardzo podoba. Ale że do tej pory widziałem go dwa razy na żywo i to przy fantastycznej widoczności z trybun Suchych Stawów, nie kłóciłem się. W takich warunkach może człowiekowi coś umknąć. Tyle, że dzisiaj wykorzystując okazję stworzoną przez pogodę zasiadłem przed telewizorem by w spokoju obejrzeć cały mecz z Arką. I jeśli ktoś znowu zacznie mi wmawiać, że jego gra w powietrzu w tym meczu była tragiczna, to po pierwsze poproszę o informację na interwencję z której minuty mam zwrócić uwagę. A jak takiej się nie doczekam to wyślę do okulisty lub nazwę wierutnym kłamcą. Bunoza nie tylko bardzo dobrze wykorzystuje swoją przewagę wzrostu, ale jeśli ma na to czas zagrywa głową bardzo precyzyjnie na odległość kilkunastu metrów. Takich podań to nawet w wykonaniu Marcelo sobie za bardzo nie przypominam.
Aaa, zauważyłem jedno wyjście z linii obrony Bunozy, przy którym piłka wyraźnie go minęła. Problem w tym, że on nawet nie próbował jej zagrać tylko wyszedł blokować napastnika, tak by dwaj koledzy za jego plecami mogli spokojnie przyjąć i rozegrać.
Z całą stanowczością popieram Twoje słowa.
Również nie zauważyłem jego większych błędów w grze głową, podczas meczu z Arką.
Dodatkowo trzeba zauważyć, że chłopak jest całkiem zwrotny jak na tak wysokiego zawodnika, uważam że gdyby w naszym klubie nadal grał Głowacki to Bunoza nie zaliczyłby takiej wpadki jak w meczu z Azerami...najzwyczajniej w świecie gość nieznający języka, będący pod presją i grający w zupełnie niezgranej defensywie z takimi tuzami jak Kowalski czy słaby na obronie Pi.Brożek, nie może wypaść dobrze.
Podsumowując trzeba przyznać, że Bunoza może okazać się niezłym transferem, a nie jak ferują niektórzy...chorwackim Markiem Wasilukiem...no way...
Odpowiedz cytując