SpoXsteR napisał(a):

|
wystawil na oslep Pawelka, ktory troche w Wisle juz jest, a ten rozegral super mecz i znow na niego moze postawic w meczu z Ruchem, moze cos nie tak ze zdrowiem, tak to widzi i juz, powodow moze byc mnostwo..
|
Wy w ogóle czytacie relacje z konferencji po meczach? Czy macie to głęboko w d... ?
Tomasz Kulawik:
"
Mariusz wyglądał ostatnio bardzo dobrze. Po wpadce, gdzie straciliśmy w Azerbejdżanie trzy bramki, postanowiłem postawić na niego. Wyzdrowiał, czuje się pewnie - myślę, że ta decyzja nie była błędem."
Ja się pytam: Jak na oślep? Chodzicie na treningi by porównywać który zawodnik się lepiej prezentuje? Ja mam większe zaufanie do trenera Kulawika, on w przeciwieństwie do was, wie w jakiej formie jest zawodnik i może wystawić tego który jest obecnie LEPSZY.
Wypowiedź odnośnie Rado:
"
Wiem, że Kamila stać, aby grać dobrze. Atmosfera meczu trochę go stremowała, parę razy miał nieciekawe zagrania, zobaczymy jak to będzie dalej wyglądało" - ale nie, Markus będzie się upierał , że to "po znajomości" - pozostawię to bez komentarza. Rado nie prezentował się gorzej od kolegów z którymi mu było dane grać, pomimo tego , że zarabia kilkadziesiąt razy mniej, a skoro nie widać różnicy , po co przepłacać?
Jak dla mnie Kula nie popełnił jak na razie większego błędu (może poza zmianami w meczu z Arką) Jak na trenera tymczasowego wystawiłbym mu ocenę 4/5.