Lysy napisał(a):

A z dawnych czasów to jeszcze to
http://www.youtube.com/watch?v=6hHcTdB3qns 
W ogóle to mam wrażenie że teraz jesteśmy w tym miejscu w którym jesteśmy przez Clebera. Nie to żebym miał do niego jakiekolwiek pretensje, bo przecież specjalnie tych kontuzji nie łapał, ale został zakonstraktowany by w razie czego łatać dziury, a kiedy był potrzebny (Cracovia, Quarabag) to akurat nie mógł grać...
Mam takie dziwne przekonanie graniczące z pewnością że gdyby wystąpił w którymkolwiek z tych meczów, i spełnił swoją rolę łatacza to Kasperczak ciągle byłby trenerem, a my wszyscy bylibyśmy w zupełnie innych nastrojach.
Ale to taki nostradamusowski offtop.
Co do meczu to jestem ogromnie ciekawy co na dzisiaj przygotował Kula, bo cholernie bardzo bym chciał by to on został I trenerem i się sprawdził w tej roli.
PS. zejdźcie już z Pawełka. Zostaliśmy w ostatnich latach strasznie rozpieszczeni na tej pozycji Borucami, Kuszczakami, Fabiańskimi czy innymi Muchami, czyli bramkarzami klasy światowej i chyba nie potraficie zejść na ziemię i ocenić Mariusza adekwatnie do ligi i drużyny w jakiej występuje. W ogóle to śmiem twierdzić że Mario jest lepszym bramkarzem niż 90% naszych piłkarzy piłkarzami. O ile zrozumieliście o co mi chodzi

W każdym razie jego kilka błędów na sezon jest niczym w porównaniu do ciągłego pudłowania Brożka, Małego czy Boguskiego. Jego incydentalne problemy z chwytaniem to pikuś w porównaniu do kompletnego braku techniki naszych piłkarzy w polu, do przyjmowania biodrem piłek zagrywanych po ziemi, do ciągłych strat Małego itd.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"