Chesteroski napisał(a):

|
Ciekawe czy Garguła jest w tak kiepskiej formie, czy Kulawik ma jakieś uprzedzenia, biorąc pod uwagę że nasza gra nie wygląda zbyt dobrze, a Garguła został kiedyś ściągnięty aby tę naszą grę w przodzie poukładać, to chyba powinnien dostawać przynajmniej te końcówki by coraz bardziej oswajać się z grą po kontuzji, a przy okazji możnaby liczyć na jakieś nietuzinkowe podanie. Garguła jest świetnym piłkarzem i trochę to dziwne, że Kulawikowi nie zależy na nim...
|
Zapewne jest w kiepskiej formie - a że dojdzie do swojej optymalnej mam wątpliwości. Po pierwsze to już nie młodzieniaszek (30 lat), po drugie przerwa w grze bardzo długa (a po powrocie kolejne lekkie urazy eliminujące go z treningu). W ciągu tych kilku występów po kontuzji nie zauważyłem w jego grze niczego, co dawało by nadzieję na powrót Łukasza do formy w której poprowadził by naszą grę. Na chwilę obecną nie ma na to szans (wg mnie nie ma na to szans w ogóle - nigdy nie uważałem Garguły za piłkarza, który godnie zastąpi Szymkowiaka) i widzi to Kulawik nie biorąc go pod uwagę przy ustalaniu składu. To mi się akurat podoba, bo mają grać najlepsi w danym momencie.