Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.08.2010, 19:42
dzollo napisał(a):Wyświetl post
W temacie ekstraklasa przeczytałem zabawna wypowiedz jednego z userów - w tym wypadku człowieka zupełnie neutralnego, mianowicie kibica Legi zarejestrowanego na naszym forum.

Stwierdził:
"Macie tutaj jednego ciekawego gościa, mianowicie Pablo84, facet zna sie na wszystkim...."

Ja dodał bym od siebie. że chyba nie czytał postów koyoota...ten to dopiero pozjadał wszystkie rozumy.

Spieranie sie czy sprzedaż Głowy i Marcelo była słuszna czy nie pokazały mecze z Azerami. Tyle na ten temat.
Znaczy dla Ciebie liczyła się tylko Liga Europy w sezonie 2010/2011? Nic poza tym nie miało dla Ciebie żadnego znaczenia? Możemy awansować w przyszłym sezonie do LM dzięki kasie z transferów (ok, ciężkie do wyobrażenia ale nie niemożliwe) ale to nieważne bo odpadliśmy z Azerami?

Śmieszne jest to że ludzie którzy gadają że trzeba zainwestować w młodzież, w ośrodki treneingowe, w skautów jednocześnie płaczą że sprzedaliśmy Marcelo i Głowackiego. Nie da się zjeść ciastka i mieć ciastka. Przyszły nowe władze i powiedziały co jest najważniejsze. Akademia Piłkarska i Ośrodek Treningowy. To pokazuje że nie najważniejsze jest to co teraz tylko to co będzie za rok, dwa, za 5 lat. Dajmy im czas i dopiero będziemy rozliczać.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując