Wyświetl pojedynczy post
Mistel
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.08.2010, 14:21
DominoForza napisał(a):Wyświetl post
raczej napewno sie nie zorientuje ,bierze do reki i oglada ,jesli w sms bedzie widac od kogo ten sms to sobie na chwile zmien nazwe kontaktu na jakis nr 7222 takie cos dawniej w kfc takie walki robilismy z jakims napojem
Pracowałem pół roku w CC i uwierz mi że sprawdzamy ] Nieraz się klientowi odmówiło gdy nadawcą był "mój kwiatuszek".

Kiedyś pamiętam jak jedną dziewczynę doprowadziłem do łez, bo jej nie chciałem sprzedać, argumentując że nadawcą miał być numer 421 a nie "misiek". Za chwilę wróciła, pokazała mi tego samego smsa i nadawcę "421". Taaaka była z siebie dumna - dopóki jej nie powiedziałem że to moja pomyłka i numer miał być 241 a nie 421

Zgodnie z regulaminem promocji jeśli kod był z innego numeru takiego biletu nie można było sprzedać. Nie bo nie, i trzeba było się tego sztywno trzymać.

StelmiOriginal napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie. Mam telefon w Play i chciałem skorzystać z promocji Środy z Orange. Sprawa jest taka, jak to wygląda spisywanie kodów z telefonu, czy kasjerka bierze do ręki telefon i spisuje, czy wystarczy jej podyktować z telefonu? Pytam jak to wygląda w praktyce.. Bo znajomy z Orange by wyslal mi tego smsa do mnie i mialbym go w komorce... Moze by sie nie zorientowala babka ;P
Jeśli podasz swój numer z Play, i ten kod z Orange to ta transakcja nie przejdzie z przyczyn technicznych.

I jeśli kod masz od znajomego, i podasz jego numer, ale on ten kod wykorzystał już to też się nie da tak.
Ostatnio edytowane przez Mistel : 14.08.2010 o godz. 14:23.
Odpowiedz cytując