Pablo84 napisał(a):

A nie zostało? Sezon trwa 1 kolejkę?Legia spada z ligi?
Ciekawy jestem po której kolejce nastroje się odmienią- Smolarek będzie rozkapryszoną gwiazdą, Sobiech milonem wyrzuconym w błoto, a Bakera hiszpańskim pajacem?
Wcześniej prosiłem o danie możliwości wykazania się Legii, bo już wczesniej parę lat temu też grała fajne sparingi.I co?Skończyło się falstartem, ale czy to faktycznie jakaś wielka niespodzianka?My też cudem wygraliśmy ze słaba Arką.
Tworzą się nowe zespoły, którym trzeba dać szansę się zgrać.
Polska liga jest tak nieprzewidywalna, że sondowanie kto będzie mistrzem po 2 kolejkach jest niepoważne.
|
Za to Ty Pablo84 już wiesz że Sobiech jest przepłacony? Skąd ta pewność? Skoro Legia może dać (ma prawo pierwokupu) 1 mln euro za Cabrala albo dała 1 mln za Vrdlojaka to czemu niby Sobiech miałby być przepłacony? Bo jest Polakiem a wiadomo że Polacy to drewno wg Ciebie? Tak rozsądnie mówisz żeby wstrzymać się z oceną szans na mistrzostwo chociaż te kilka/kilkanaście kolejek tak w tym temacie (Sobiech) robisz za nieomylnego i już wydajesz werdykt
Bez urazy, ale czas zweryfikuje czy taki Mezenga lepiej gra od Sobiecha i za którego ile można było dać
A co do Polonii - to ciekawie tam będzie z przodu
1. Sobiech
2. Smolarek
3. Nowak (pewnie zaraz się pojawi)
4. Gołębiewski
Ponadto kupili ogranych w naszej lidze Polaków i cudzoziemców (Bruno) i naprawdę dobrze to wygląda.
A co do Mierzejewskiego już od długiego czasu pisałem o nim że warto było go wziąć do Nas - zwłaszcza że był za darmo. No ale lepiej u nas kupować drewno Bałkańskie dla odmiany
PS
Dla mnie nie ma drewien polskich czy bałkańskich tylko dobrzy albo kiepscy piłkarze. Paszporty nie grają. Pewnie taki Sobota z WKS zrobi większą karierę niż taki Paljić.....