No jeśli szef Niedziałkowskiej, pozwolił sobie Wisłę "psiarnią" nazywać, to nie dziwi bezczelność jego urzędników wobec Wisły. Ja myślę, że dobrze się stanie, jeśli NIK sprawdzi, na podstawie czyjej decyzji, zmieniono pierwotny plan Obtułowicza, zamieniając klasyfikacje betonu i wiele innych jego pierwotnych planów wraz ze wszystkimi aspektami tej budowy ? Bowiem decyzja ta, spowodowała ostatecznie, że marnotrastwo 0,5 miliarda społecznych pieniędzy, pani Niedziałkowska nazywa " brutalizacją" projektu, poprzez jego potanienie, prawdopodobnie, przez samą siebie, gdyż wykonawca, sam nie mógł zmienić projektu architekta, a sam architekt też ma swoją odpowiedzialność wobec prawa
Pora najwyższa szanowni kibice Wisły, aby odpłacić tak aroganckim wobec społeczeństwa, urzędnikom miejskim i sprawić aby " brutalizm " życia i prawa zwłaszcza, zawitał do nich, jak najszybciej i nie chodzi już tylko o wybory, gdyż myślę, że sprawiedliwym suwerenem, może być w przypadku budowy stadionu " Wisły", każdy urzędnik państwowy. Nie wiem, kto i dlaczego, ale chyba rozpoczęła się kampania wyborcza, ze stadionem Wisły, jako koronnym argumentem, przeciwko Majchrowskiemu, która to kampania, nie będzie miała nic wspólnego, ze zmianą arogancji i niekompetencji urzędniczej. Żyjemy bowiem w urzędniczym państwie absurdu, bez prawa do obrony, za sprawą nas samych, czyli wyborców. .