blackluk napisał(a):

|
To idź i im kibicuj jak tacy wszyscy wspaniali mówisz że Legie budują od nowa a u nas to niby co robia. Jednak przed nimi świetlana przyszłość a my spadniemy do 1 ligi, żałosna wypowiedz.
|
Nie bulwersuj się tak...
Może i Wisła jest budowana od nowa ale w chwili obecnej jedynie Cikos coś tam pokazuje, a reszta pomimo, że jestem ostatnią osobą, która będzie ich oceniac po kilku meczach gra na poziomie góra, środka tabeli.
Co do Legii to po dzisiejszym meczu ogladanym z trybun jestem gotów stwierdzić, że ich transfery sa na poziomie naszych i tyle...
Natomiast Polonia, której kibicem jestem od urodzenia(tradycje rodzinne) sprowadziła głównie piłkarzy sprawdzonych w tym również Smolarka, który robi różnice. Narzekacie, ze niezasługuje on na 400 tys E ale przecież gość przyszedł do Polonii za darmo, a za zawodników tej klasy płaci się spore kwoty odstępnego. Uważam, że sprowadzanie zawodników nikomu(nawet działaczom) nieznanych nie moze przynieść nic doobrego, a kupowanie trzech średniaków zamiast jednego dobrego, również...
Czas wziąć przykład z Pana Wojciechowskiego i wpompować sporą gotówkę na pożądnych graczy, którzy nie są ani darmowi, ani tani w utrzymaniu...co ponoć ma nastapić w zimie...się zobaczy, byleby do tego czasu nie stracić możliwości zdobycia tytułu, a co gorsza miejsca premiowanego grą w pucharach.