Wyświetl pojedynczy post
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2010, 14:25
tormenthor napisał(a):Wyświetl post
Jeśli chodzi o bajeczki w sprawie oferty dla Łobo, to nie chce mi się wierzyć, że znalazłby się ktoś tak naiwny, aby zapłacić jakieś pieniądze za tego kopaczo - biegacza. Na miejscu włodarzy Wisły rozesłałbym po wszystkich menedżerach informację, iż ten kto znajdzie nowy klub dla Wojtka otrzyma prowizję w wysokości 50% kwoty transferowej. Sukcesem byłoby nawet oddanie go gdzieś za darmo, gdyż zaoszczędzono by ok. 800 tys E z tytułu wynagrodzenia, które nasz wspaniały skrzydłowy pobierze wypełniając kontrakt do końca.

Jeśli chodzi o transfer Diaza, to niestety, ale pozbędziemy się jednego z ostatnich piłkarzy naszej drużyny, którzy mają jakąś realną i sensowną wartość rynkową. Pewnie ten Włoch, który jest przymierzany będzie prezentował podobny poziom sportowy do Diaza, więc sportowo nie stracimy. Niestety trzeba wziąć pod uwagę również aspekty mentalne. Pozbywając się Kostarykanina tracimy kolejnego walczaka i nasza drużyna może być jeszcze bardziej ,,bezjajeczna". Boguski, Jirsak, Garguła, Żurawski, Łobo - to są kolesie, którzy nie zaryzykują własnego zdrowia dla Wisły.
Podpisuje się pod tym obiema rękami, nogami, głową i nie wiem czym jeszcze. Myślę, że dla wielu panów, których wymieniłeś, ta runda będzie ostatnią.
Odpowiedz cytując