Wyświetl pojedynczy post
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2010, 13:04
royalmichael napisał(a):Wyświetl post
Może trzeba by znaleźć maile do tych wszystkich polsatów, weszlo i wszystkich dużych programów czy portali internetowych w Polsce i napisać do nich o inwestycji za 0,5mld zł, o wszystkich błędach, wkleić zdjęcia elewacji, wypowiedź Niedziałkowskiej, niedotrzymanych terminach, o tym że Wisła na rok się wyprowadziła z R22 przez co jest już stratna ponad 10mln zł a dalej nie może grać u siebie a np na Legii wybudowano w rok cały stadion i to przy cały czas grającej tam drużynie, u nas nie dało się w tym czasie zrobić 2trybun, opisać fuszerkę na "D" itd..
Jakby ktoś się podjął to napisać i wybrał odpowiednie zdjęcia i wypowiedzi prezydenta/Niedziałkowskiej + a np ja bym poszukał kontaktów do mediów to wtedy każdy miałby gotowy tekst + gotowe maile więc nie wierzę żeby nie poszło 100-200 wiadomości. A na taki ruch na pewno będzie jakiś odzew. Tak jak kiedyś wysyłaliśmy maile do radnych tak teraz też trzeba działać bo ja już nie widzę innej drogi. Oni czytają ten temat ale mają nas w dupie bo nic nie działamy, trzeba to zmienić...

Czekam na wypowiedź kogoś kogoś "bardziej kumatego" w tych sprawach.

EDIT
@joshi
już to zrobiłem, wszystko krok po kroku opisałem
Jakbym dostał materiały i ktoś by mi mniej więcej powiedział co mam napisać to mogę się tego podjąć.
Odpowiedz cytując