TymonPRO napisał(a):

Solidny gracz?!!! To było drewno,tak samo jak Dawidowski ciągnął kasę z klubu.Ja do Petrescu nic nie mam ale wmawianie jaki to on super trener jest trochę dziwne bo z Wisłą nic nie osiągnął
PS:10 lutego 2006 roku został kupiony przez Wisłę Kraków, gdzie zarekomendował go ówczesny trener Wisły Dan Petrescu. Kwota transferu wyniosła ok. 400 tys. €, Varga podpisał kontrakt do końca 2010 roku. Wskutek licznych kontuzji oraz dużej konkurencji w drużynie, w styczniu 2007 roku Varga został wypożyczony na okres 18 miesięcy do UTA Arad. 23 lipca 2009 roku Wisła Kraków rozwiązała umowę z Vargą za porozumieniem stron[1].
Od 2006-2009 płaciliśmy za kontuzjowanego,bezpożytecznego gracza
|
A nie czasem od 2006 do 2007, czyli do momentu kiedy go wypożyczyliśmy?
Myślisz, że to Wisła płaciła mu kontrakt kiedy grał w Arad? Coś mi się to mało prawdopodobne wydaje.
Tak jak pisałem kilka dni temu- nie zazdroszcze zarządowi w tej sytuacji. Oczywiście przy założeniu, że plotki o tym kto jest przymierzany do ławki trenerskiej Wisły są prawdziwe.
Każdy kandydat (Simeone, Jimenez, Petrescu) ma swoje plusy i minusy. Jeżeli ktokolwiek z tej trójki zostanie trenerem Wisły, to możemy to uznać za prawdziwy sukces.