Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2010, 09:43
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Wytłumacz mi co my teraz gramy bo cie nie rozumiem ? Gramy najgorszy piach od początku ery Cupiała i nawet Wisła Petrescu tego nie przebiła. Aby myśleć/marzyć o sukcesie w pucharach TRZEBA przestawić drużynę na styl mało efektowny.

To jest ten element piłki którego nie możesz przewidzieć - kontuzje.

Jego proste słowa, które na początku każdy traktował z przymrożeniem oka proroczo się sprawdziły. (Klęski z Levadią I Karabahem). Nikt tak otwarcie nie potrafił mówić w którym miejscu jest Polska piłka ligowa i co należy zmienić. Ten człowiek aż kipi energią od niego zajeżdża profesjonalizmem i charyzmą na odległość. Jeśli ktoś ma wyciągać Wisłe z tego bagna to Petrescu nikt inny.
Chłop coś powiedział, i teraz każdy liczy że poza magicznymi słowami, potrafi magiczne sztuczki.

Pierwszą sztuczką było by zamienienie ciepłej posady w Kubaniu, gdzie sam poszedł! Pomijając to ile tam zarabia.

Możliwe, że za Petrescu mieliśmy za mało cierpliwości by ocenić jego warsztat, ale ja sam pamietam, jak chodziłem na meczu i narzekałem na brak pomysłu i brak gry.
Petrescu może i byłby dobrą opcją, ale pod warunkiem, że w razie porażek lecą piłkarze a nie trener.
Zreszta, do jednej rzeki sie 2x nie wchodzi.

Cytat:
W czwartek rumuńskie media podały, że Wisła Kraków złożyła ofertę pracy Danowi Petrescu. Ile w tych spekulacjach jest prawdy, przekonamy się niebawem, ale jedno możemy potwierdzić ze stuprocentową pewnością - Wisła kontaktowała się z Danem Petrescu w czerwcu! Wtedy jednak Rumun nawet nie podjął negocjacji, bo doskonale czuł się w Krasnodarze. Jeśli przez te kilka miesięcy jego sytuacja w Rosji uległa zmianie, to może rzeczywiście byłby skłonny wrócić do Wisły
W czerwcu, teraz jest sierpień.
Teraz sie źle czuje w Krasnodarze, gdyż (ktos tu wrzucał wyniki) wygrywa mecz za meczem, ale klimat mu nie pasuje i wybiera polski i do tego chce zarabiać o "zero" mniej.
Ale mydło..
Ostatnio edytowane przez szprotson : 13.08.2010 o godz. 09:45.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno