Gwiaździsty napisał(a):
|
Pokolenie JP 3 (Janusza Palikota) spijaczone, zaćpane, skrzyknięte przez Facebook woli atakować ludzi modlacych się pod krzyżem niż pedałów.
|
Uwielbiam te Twoje określenia... A to wszędzie dookoła żydzi, a to spijaczeni i zaćpani zwolennicy Palikota...
Musisz być chyba mocno sfrustrowany, że tylko takie określenia przychodzą Ci na myśl...
A teraz moje pytanie... Byłeś tam, że wiesz, że wszyscy byli spijaczeni i naćpani?
JEDREK76, chyba warto wspomnieć, jak już się tak licytujemy, co powiedział Deresz, że dodał on również, iż jest usatysfakcjonowany z takiej formy uczczenia ofiar mimo wszystko i oczekuje, że powstanie jeszcze pomnik, tyle że nie musi on stać przed Pałacem Prezydenckim...
Generalnie błędem była taka organizacja tego odsłonięcia... Nawet jeśli doszłoby do kolejnego żenującego spektaklu z różnymi okrzykami obrońców, to warto jednak było zapowiedzieć odsłonięcie i zrobić to w nieco inny sposób, można powiedzieć 'po bożemu'...
Przerażające jest to, że zebrała się grupka pseudokatolików (chyba nie można ich nazwać inaczej po ich reakcji na słowa Nycza) i państwo musi tańczyć, tak jak oni mu zagrają.
Przypuszczam, że jak pan Michałowski załatwi tą sprawę to straci swoje stanowisko dla poprawy wizerunku kancelarii i prezydenta. Murzyn zrobił swoje, murzyn może odejść.
0 22, a czy aby napis na sławnym już krzyżu nie nawołuje do uczczenia atmosfery, nastroju i ludzi, którzy zebrali się pod Pałacem po katastrofie? Nie mogę w tym momencie znaleźć nigdzie co jest dokładnie napisane na tabliczce, ale tak mi się coś wydaje... Choć oczywiście mogę się mylić.