borsuk napisał(a):

Mnie to sie kolego wydaje ze Ty jestes pracownikiem UM albo ZIKiT. Cały czas próbujesz wmówić wszystkim na siłę, że to gów.., które każdy z nas widzi jest smacznym i pachnącym lodem. Jak Ci ktoś pokazuje jak krowie na pastwisku, że to jest jednak śmierdzące gów.. to Ty się ostatecznie z tym zgadzasz ale i tak twierdzisz, że w bliżej nieokreślonej przyszłości i nie wiadomo za czyją sprawą to gów.. jednak zmieni się w tego loda. Typowy przykład: "napluć mu w twarz to powie, że deszcz pada". Znak firmowy polskich polityków i ludzi w nią uwikłanych. (Panie Darku - niech się pan nie obraża).
A żeby nie było OT to nikt na forum (z którego w ciągu dnia mogę tylko czerpać informacje) nie zauwazyl, że dzien po deklarowanym przez polityka Majchrowskiego terminie ukończenia instalowania jupiterów, zainstalowano dopiero czwarty maszt na Zachodniej.
|
No własnie, lepiej tego ująć się nie dało. Mam dokładnie takie samo odczucie.
7 kotów - taka kampania skutkowałaby tylko i wyłącznie wrogim nastawieniem do Wisły. Większość raczej by powiedziała coś w stylu: same kataklizmy, powodzie w Polsce a oni maja stadion za 500mln i jeszcze im się nie podoba...Ktoś kto nie jest kibicem piłkarskim ( a takich jest wieeelu) nie zrozumie o co nam chodzi. Powie raczej coś w stylu gościa krakfilm, przeciez w środku jest ok, mogło byc gorzej więc nie beczcie. Dzieci nie mają co jeść w szkołach a oni płaczą, że przed stadionem zamiast kostki maja asfalt...Niestety ale wydaje mi się, że tak by się to skończyło i Majchrowski dobrze o tym wie.