Wyświetl pojedynczy post
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2010, 08:22
borsuk napisał(a):Wyświetl post
Mnie to sie kolego wydaje ze Ty jestes pracownikiem UM albo ZIKiT. Cały czas próbujesz wmówić wszystkim na siłę, że to gów.., które każdy z nas widzi jest smacznym i pachnącym lodem. Jak Ci ktoś pokazuje jak krowie na pastwisku, że to jest jednak śmierdzące gów.. to Ty się ostatecznie z tym zgadzasz ale i tak twierdzisz, że w bliżej nieokreślonej przyszłości i nie wiadomo za czyją sprawą to gów.. jednak zmieni się w tego loda. Typowy przykład: "napluć mu w twarz to powie, że deszcz pada". Znak firmowy polskich polityków i ludzi w nią uwikłanych. (Panie Darku - niech się pan nie obraża).
A żeby nie było OT to nikt na forum (z którego w ciągu dnia mogę tylko czerpać informacje) nie zauwazyl, że dzien po deklarowanym przez polityka Majchrowskiego terminie ukończenia instalowania jupiterów, zainstalowano dopiero czwarty maszt na Zachodniej.
No własnie, lepiej tego ująć się nie dało. Mam dokładnie takie samo odczucie.

7 kotów - taka kampania skutkowałaby tylko i wyłącznie wrogim nastawieniem do Wisły. Większość raczej by powiedziała coś w stylu: same kataklizmy, powodzie w Polsce a oni maja stadion za 500mln i jeszcze im się nie podoba...Ktoś kto nie jest kibicem piłkarskim ( a takich jest wieeelu) nie zrozumie o co nam chodzi. Powie raczej coś w stylu gościa krakfilm, przeciez w środku jest ok, mogło byc gorzej więc nie beczcie. Dzieci nie mają co jeść w szkołach a oni płaczą, że przed stadionem zamiast kostki maja asfalt...Niestety ale wydaje mi się, że tak by się to skończyło i Majchrowski dobrze o tym wie.
Odpowiedz cytując