krakfilm napisał(a):

Co do elewacji to nie wyglada to ladnie, fakt. Przekonany jestem jednak, ze predzej czy pozniej to zrobia.
No to czemu dalej piszecie, ze 12 kolowrotow, skoro jest 12 bramek po 2 kolowroty, co daje 24 kolowrtoy, tak?
|
Mnie to sie kolego wydaje ze Ty jestes pracownikiem UM albo ZIKiT. Cały czas próbujesz wmówić wszystkim na siłę, że to gów.., które każdy z nas widzi jest smacznym i pachnącym lodem. Jak Ci ktoś pokazuje jak krowie na pastwisku, że to jest jednak śmierdzące gów.. to Ty się ostatecznie z tym zgadzasz ale i tak twierdzisz, że w bliżej nieokreślonej przyszłości i nie wiadomo za czyją sprawą to gów.. jednak zmieni się w tego loda. Typowy przykład: "napluć mu w twarz to powie, że deszcz pada". Znak firmowy polskich polityków i ludzi w nią uwikłanych. (Panie Darku - niech się pan nie obraża).
A żeby nie było OT to nikt na forum (z którego w ciągu dnia mogę tylko czerpać informacje) nie zauwazyl, że dzien po deklarowanym przez polityka Majchrowskiego terminie ukończenia instalowania jupiterów, zainstalowano dopiero czwarty maszt na Zachodniej.