Wyświetl pojedynczy post
borsuk
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2010, 23:09
krakfilm napisał(a):Wyświetl post
Co do elewacji to nie wyglada to ladnie, fakt. Przekonany jestem jednak, ze predzej czy pozniej to zrobia.

No to czemu dalej piszecie, ze 12 kolowrotow, skoro jest 12 bramek po 2 kolowroty, co daje 24 kolowrtoy, tak?
Mnie to sie kolego wydaje ze Ty jestes pracownikiem UM albo ZIKiT. Cały czas próbujesz wmówić wszystkim na siłę, że to gów.., które każdy z nas widzi jest smacznym i pachnącym lodem. Jak Ci ktoś pokazuje jak krowie na pastwisku, że to jest jednak śmierdzące gów.. to Ty się ostatecznie z tym zgadzasz ale i tak twierdzisz, że w bliżej nieokreślonej przyszłości i nie wiadomo za czyją sprawą to gów.. jednak zmieni się w tego loda. Typowy przykład: "napluć mu w twarz to powie, że deszcz pada". Znak firmowy polskich polityków i ludzi w nią uwikłanych. (Panie Darku - niech się pan nie obraża).
A żeby nie było OT to nikt na forum (z którego w ciągu dnia mogę tylko czerpać informacje) nie zauwazyl, że dzien po deklarowanym przez polityka Majchrowskiego terminie ukończenia instalowania jupiterów, zainstalowano dopiero czwarty maszt na Zachodniej.
Powód: literki
Ostatnio edytowane przez borsuk : 12.08.2010 o godz. 23:30.
Odpowiedz cytując