Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2010, 21:28
studio2 napisał(a):Wyświetl post
@ToTylkoJa, ale gościu skaczesz z tematu na temat, zaliczacie 0 "wyjazdowe" z powodu własnego "widzimisie" 0 22 prosto napisał, jest Wam wygodniej nie iść na derby a KP jeszcze tylko przyklasnęło wydając "wspólne oświadczenie". Szopka

Brak wyjazdów do Krk mogłem jeszcze zrozumieć, ale teraz to kupa śmiechu
Tak, skaczę z temu na temat. A wiesz czmeu? Napisał Ci to już 0 22- nie macie prawa nas oceniać po tym, co sami zrobiliście. Bo to wieje hipokryzją.

Kamson w tym samym sektorze było nas ponad tysiąc głów. Ale zapomniałem, przecież tam teraz są drzewa, które go skurczyły (chyba je już wycieli?).
Derby to derby(przynajmnie poloniści je tak nazywają) i nie ma ich co porównywac do zwykłych ligowych spotkań. Podałem mnóstwo przykładów derbów (jednego miasta), w których to kibiców 'gości' jest zdecydowanie więcej, niż fanów innych przyjezdnych ekip. I nie tylko w Polsce, tak jest na całym świecie (problemy muszą stwarzać jak zwykle Cracovia i Polonia).Więc skoro się tak podniecają derbami, to niech pokażą to w praktyce, a nie tylko w teroii. Bo tak to jest śmiech na sali (Knezevic wspominał derby Belgradu i chce się przekonać, jak jest w Polsce. No to się przekona). Nie wiem jak u Was jest z grupą wyjazdową, ale u nas jest dość liczna. I dlaczego jeden ma iść, a drugi nie, skoro obaj tak smao uczestniczyli w wyjazdach Legii? U Was z tego co widzę muszą być jakieś apele, aby pojechał komplet na wyjazd. U nas nie jest to potrzebne.

Aby było śmieszniej, to fani Polonii poprosili kibiców Legii, aby upamiętniając Powstanie Warszawskie nie bluzgać na meczu (jak jeszcze nie było wiadomo, że nie będzie Legionistów na spotkaniu)

mały cytat: Snopek
''To samo pomyślałem. Wydarzenia na stadionie przy ul. Konwiktorskiej którymi to się zastawiają, miały miejsce dnia 22 sierpnia i gdyby mecz był rozgrywany w tym terminie, faktycznie ten apel miałby sens. Jednak gdy dwa lata temu przyjechali do nas dopingować nowo powstały postgroclinowski twór, jakoś nikt od nich nie wpadł na pomysł, by z racji pamięci o powstaniu darować sobie bluzgi, mimo że mecz odbywał się w rocznicę utworzenia Zgrupowania Kryska, walczącego m.in o ulicę Łazienkowską, stacjonujące przy samym stadionie WP. Szkoda że ci prawdziwi "patrioci" i wielcy "historycy" jakoś o tym nie pamiętali.''
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 12.08.2010 o godz. 21:31.
Odpowiedz cytując