Wyświetl pojedynczy post
konrad1991tsw
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2010, 20:37
maRgrabkarz napisał(a):Wyświetl post
Nawet nie muszą wygrywać, zajmować pierwszego miejsca ale chcę widzieć jak trener (Dan?) używa ich do orania ziemi, jak jęczą, płaczą, wyją w niebogłosy i nie mają już nawet siły wypierdzieć słów "Przepraszamy!!..." "Odpuśćcie nam nasze winy..."
Orka orka orka. Tak nam dopomóż Dan(?)

To może od razu niech ich Cupiał wyśle na tortury... Ludzie, czy wy chcecie nowego trenera tylko po to żeby zajechał piłkarzyków w ramach rewanżu za porażki z Karabakhem i Levadiami itp. ? Ja rozumiem potrzebę zatrudnienia trenera, który ciężką pracą do podstawy do dobrych wyników ale niektórzy to mają lekko naj*bane w głowach i liczą na nie wiadomo co (i wcale nie bronię piłkarzyków). Tak samo jak panuje na tym forum dogmat, że Dan Petrescu to jedyny człowiek który może Nas wprowadzic do LM i poprowadzic do innych sukcesów... Otóż nie wiem czy pamiętacie, ale za jego czasów graliśmy taką padakę że aż żal było patrzec, nie mówiąc już o tym że pózniej zespół był tak zamulony że do końca sezonu gra w ataku leżała i kwiczała... Dlatego wolę, żeby trener (oczywiście preferujący ciężką pracę) miał też coś do zaoferowania jeśli chodzi o inne aspekty (gra w ofensywie, jakieś rozwiązania taktyczne), niż tylko samo zapi*rdalanie...