Wyświetl pojedynczy post
pibitox
Member

Od: 02.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2010, 19:37
Aż sie doczekać nie mogę kto tym Naszym trenerem zostanie. Tylko Panowiejesliby przyszedł trener, którego nazwisko nie przewinęło się przez forum to nie dramatyzujmy. chciałbym sie tez podzielić moimi spostrzeżeniami odnosnie forumowych typów;

Petrescu - Borsuczek pokazał Cupiałowi przez swoją pracę w UU, ze ten niepotrzebnie go zwolnił i moim zdaniem Pan Prezes byłby zadowolony z powrotu Petrescu. Osobiście uważam, że byłby to dobry pomysł bo facet ma klasę i jeśli przyszłyby wyniki, a myślę, że po jakims czasie przyjdą, to z kandydatów forumowych jest najodpowiedniejszą osoba do objęcia funkcji trenera w naszym zespole.

Simeone - bagaż doswiadczeń piłkarskich na najwyższym europejskim poziomie naprawdę olbrzymi, jednak nie wiadomo jakby się sprawdził w roli trenera w Polsce. 2 mistrzostwa Argentyny robią wrażenie ale u nas to inny świat. Jego zatrudnienie mogłoby skutkować przyjściem kilku ciekawych piłkarzy .

Jimenez - "jego" Sevilla grała pięknie. Miał pod sobą znakomitych piłkarzy. Uważam jednak że na jego wyniki pracował cały klub i w nim Jimenez miał duzo pomocy. U nas tego miec nie będzie. Ponadto charakterologicznie jimenez był starszym kolegą dla zawodników a My szukamy kogoś innego.

To takie moje luźne spostrzeżenia i krótka analiza kandydatów. Jak się ze mna nie zgadzacie to chętnie podyskutuje.