Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2010, 19:10
Smuda to idiota (niestety)

Przekonałem się o tym po meczu z Hiszpanią. W ilu meczach na ME będziemy mogli grac otwarty futbol? Pewnie w grupie będą np: Niemcy, Dania i Słowacja. I tylko ze Słowacją zagramy otwarty mecz. A z resztą będzie obrona, stałe fragmenty i kontry. Taka prawda. Stąd zdziwiony jestem że my próbujemy grac otwartą grę z Hiszpanią czy Kamerunem. Nic Smuda nie oglądał MŚ. Mamy taki a nie inny materiał ludzki? To trzeba iść drogą Paragwaju a nie otwarte mecze jak Niemcy.

Bo co to będzie za przyjemność przegrać z Niemcami 4-1, Danią 3-1 i może ze Słowacją wygrać? Fajnie by było wyjść z grupy. To byłby sukces dla nas. Taka prawda. Lepiej grać brzydko i coś wygrywać niż silić się na otwartą grę oraz próbę ładne gry i dostawać do zera. Dla mnie żenada!

Niech Smuda to przemyśli, bo nasza reprezentacja to nie Lech Poznań w słabej ekstraklasie ale raczej Okocimski Brzesko który chce rywalizować Z Wisłą czy Legią.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując