krakfilm napisał(a):

Temat polityczny jest gdzie indziej, więc swoje wypociny zamieszczaj tam.
Co do projektu, to faktycznie jest to jedna z pierwszych wizualizacji. Na szczęście na żywo stadion jest o wiele lepszy Szczerze mówiąc, jestem przekonany, że z tymi elewacjami coś zrobią. Ale i tak nie jest to pierwszorzędna sprawa, nie rzuca się w oczy. Ta galeria, którą ktoś tutaj przygotował ze zdjęciami pokazuje tylko, i to czasem w kilku ujęciach te same miejsca, drobne nierówności w nakładaniu betonu w paru miejscach. Ludzie, chyba nie byliście na budowie nigdy, przy tak wielkim projekcie, kiedy powierzchnia betonu jest tam ogromna, zawsze zdarzą się jakieś niedopatrzenia.
Niektórzy tutaj tylko szukają najdorbniejszych usterek i niedomówień aby robić wielkie halo, a później się okazuje, że z wielkiej burzy mały deszcz. I tak jak inny mają prawo stadion krytykować pod każdym względem, to nikt mi nie zabroni pozytywnie się o nim wypowiadać. Też chciałbym mieć stadion pół roku temu, też chciałbym żeby Wisła była mistrzem i grała LM itp itd. Niektórych rzeczy nie da się zrobić.
|
Masz tu piosenkę ode mnie
http://www.youtube.com/watch?v=9TBAO2VmI2w
Ta fasada to już mniejsza z tym czy to ładne czy nie, ale jak to nie będzie jakoś skończone to tak jak pisał ktoś wcześniej stadion się będzie sypał, za 10 lat będzie wyglądał jak stare A i B.
szorstki nie wiedziałem że jest to taki koszt zrobienia zieleni na tej elewacji, aczkolwiek sądzę że takie rozwiązanie wyróżniło by nasz stadion. Pytanie czy ekonomicznie jest to uzasadnione.
Można go zawsze obudować po prostu betonowymi płytami. Wyglądają one czasem ciekawie.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.