Wyświetl pojedynczy post
szorstki
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2010, 18:01
Na tym forum już od dawna istnieje "mit Petrescu". A ostatnie plotki to już w ogóle podnoszą go do rangi jakiegoś mega herosa. Tylko czy to naprawdę jest spowodowane uwielbieniem do stylu gry drużyn prowadzonych przez Dana ? Bo ja mam raczej wrażenie, że większość z nas (ja też) jest po prostu mega wk...na wyczynami piłkarzopodobnych pracowników Wisły Kraków. I że za BACH w Azerbejdżanie ma być KARA - czyli trener morderca. Nieważne jak będzie wyglądała gra Wisły, ważne żeby piłkarze dostali w d... Żeby się odegrać za nasze zawiedzione nadzieje, żeby ich minimalizm został ukarany orką na ugorze, robotami w kamieniołomach i nocną szychtą w kopalni. A już jakoś tak mniej pamiętacie jak ta nasza Wisła grała ;/ zęby bolały jak się na to patrzyło. Owszem, bez ciężkiej pracy i dobrego przygotowania fizycznego to dzisiaj możemy ograć gimnazjalistów z Litwy. Ale czy "hard work" to wszystko ? Trzymanie tyłu i dzida do przodu to coś co was podnieca ?
Ja bardzo cenię Petrescu za wyniki ale jeśli już tu marzymy o trenerach z innej galaktyki to może jednak ja poproszę ten wariant hiszpański.
Kibic z sektora A wizytówką klubu