Cytat:
I takich osób jak np. użytkownik krakfilm jest cała masa, dlatego tak jak już wcześniej mówiłem Majchrowski może nie przejmować się że przez skandaliczne spartaczenie budowy naszego stadionu może stracić elektorat. Ludzi którzy wiedzą o wszystkich bublach i żenadzie na tej budowie jest garstka tak na prawdę. Z kolei więcej jest osób które widzą że buduje się nowy obiekt, że przeprowadza się sporą inwestycję itp. A to dla urzędującego prezydenta same plusy. O tym że wielokrotnie okłamał on mieszkańców Krakowa obiecując różne, niedotrzymane później, terminy oddania stadionu jest niestety bardzo cicho.
|
Temat polityczny jest gdzie indziej, więc swoje wypociny zamieszczaj tam.
Co do projektu, to faktycznie jest to jedna z pierwszych wizualizacji. Na szczęście na żywo stadion jest o wiele lepszy

Szczerze mówiąc, jestem przekonany, że z tymi elewacjami coś zrobią. Ale i tak nie jest to pierwszorzędna sprawa, nie rzuca się w oczy. Ta galeria, którą ktoś tutaj przygotował ze zdjęciami pokazuje tylko, i to czasem w kilku ujęciach te same miejsca, drobne nierówności w nakładaniu betonu w paru miejscach. Ludzie, chyba nie byliście na budowie nigdy, przy tak wielkim projekcie, kiedy powierzchnia betonu jest tam ogromna, zawsze zdarzą się jakieś niedopatrzenia.
Niektórzy tutaj tylko szukają najdorbniejszych usterek i niedomówień aby robić wielkie halo, a później się okazuje, że z wielkiej burzy mały deszcz. I tak jak inny mają prawo stadion krytykować pod każdym względem, to nikt mi nie zabroni pozytywnie się o nim wypowiadać. Też chciałbym mieć stadion pół roku temu, też chciałbym żeby Wisła była mistrzem i grała LM itp itd. Niektórych rzeczy nie da się zrobić.