Wyświetl pojedynczy post
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2010, 15:14
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Wolfy tak wierze w Kapke. Wierze chociazby po tym ze w ciagu jednego weekendu byl w stanie obejrzec 25-30 meczow obserwujac pilkarzy do Wisly i to na zywo. Jak on to robil, nie mam zielonego pojecia.
Jesli chcesz myslec inaczej twoj problem, ale nie zmuszaj nikogo do twojego jedynego wlasciwego spojrzenia na sytuacje.
EOT. Koniec tematu. Wiecej nie bede juz pisal.
Policzmy...
1 mecz = 2 godziny czyli 25-30 meczów = 50 - 60 godzin
Weekend =sb+nd+powiedzmy, że pół piątku = właśnie 60 godzin czyli Kapka oglądał na okrągło bez snu mecze (z jak sądzę różnych kontynentów bo na żywo).
Czy Kapka jest niezniszczalnym Wisłoholikiem, futboholikiem, pracoholikiem itd. czy może to bzdura przepisana na podstawie jakiegoś wywiadu z Iwanem, w którym ten miał chlapnąć, że Kapka ogląda około 20 meczów w weekend?
Mam nadzieję, że wreszcie spełnisz swoją "groźbę".

Co zrobiono.. sprzedano 2 najlepszych grajków, kolejna kompromitacja w pucharach, wywalony trener, sprowadzono 8 czy 9 graczy, którzy nie zdołali jak dotąd zastąpić poprzedników = póki co dalszy regres sportowy, nadal gramy w Hucie i nie wiadomo ile to jeszcze potrwa.
To się mam oczywiście (po raz któryś) nadzieję zacznie odwracać na naszą korzyść w miarę upływu czasu, ale jak tu jeden z drugim piejecie ileż to zrobiono przez 2 miesiące to... ktoś coś doda do powyższego bilansu osiągnięć na dziś?
Ostatnio edytowane przez arti : 12.08.2010 o godz. 15:25.
Odpowiedz cytując