Wyświetl pojedynczy post
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2010, 13:42
Markus napisał(a):Wyświetl post
Do tej pory to była i jest specjalnośc osób rakich jak Ty czy LucekJ, krytykujących krytyków:

Kiedy okazuje się, że jednak „forumowi eksperci” znów mieli rację (niemal jak zawsze), ludzie tacy jak Ty szybko milkną, potem udają, że sprawy nie było, a gdy tylko pojawia się jakiś Koyoot z sensacyjnym newsem pt. „jak to wspaniale już wkrótce będzie”, naiwnie na nowo zaczynacie swoje jazdy… I tak w kółko…

Ogarnijcie się lepiej, zamiast pisać farmazony w dodatku nie na temat.
Markus, ja akurat należę do osób, które umieją się przyznać do błędów.Naprawdę nie sprawiają mi trudności wymawianie słów "przepraszam", "pomyliłem się", "miałeś rację", wiec to chyba nie do mnie.Byłbym wdzięczny, gdybyś podał mi jakiś przykład kiedy tak postąpiłem.
Ludzie na forum oceniają pracę tych osób na podstawie jej efektów. Nie trzeba być drugim Hitzfeldem był widzieć i miarodajnie ocenić, czy praca zakończona rozwaleniem obrony, brakiem wzmocnienia drugiej linii, mało wydajnymi ruchami kadrowymi, kolejną klęską w pucharach, jest dobrze wykonaną robotą, czy nie. Fakty świadczą o jakości pracy i kompetencjach osób aktualnie „zarabiających na chleb futbolem w Wiśle” . „Po owocach ich poznacie”.
Markus!!!!
OCEŃ PO OWOCACH!!!Narazie jest pączek a owoce pojawią się pózniej.Wtedy oceń jakie one są, nie teraz.
Ty oczywiście możesz żyć sobie w świecie, w którym przykładowo pacjent nie może oceniać skuteczności leczenia lekarza o ile sam nie jest lekarzem, obywatel rządzących o ile sam nie był w rządzie, pracownik pensji, którą otrzymuje od pracodawcy, o ile sam nie jest pracodawcą itd. , ale co w takim razie robisz na forum, które ze swojej istoty jest miejscem służącym ocenie i rozmowom o sytuacji w klubie?
Widzisz, tak jakoś się składa, że akurat wiem jacy potrafią być pacjenci- przynajmniej część.Nie musisz mi o nich opowiadać.Jak sam wiesz, rzadko które leczenie przynosi natychmiastowy efekt.

Żeby nie było.Nie jestem żadnym hurraoptymistą, wydaje mi się, że bliżej mi do realistycznego optymizmu . Przede wszystkim uważam, że do oceny trzeba czasu. Tu zaś ludzie oceniają piłkarzy po filmach na youtubie, paru treningach czy 2 meczach.Tymczasem do oceny(a zwłaszcza szybkiej) potrzeba ogromnego doświadczenia, umiejętności piłkarskich (teorii i praktyki) obcowania z piłkarzami oraz trochę szczęścia.
Gdyby tu faktycznie byli fachowcy to siedziałbym potulnie jak baranek, jednak tak zwyczajnie nie jest.Gdy czytam wywody np wolfiego czy Twoje, gdzie od razu się skreśla piłkarzy nie dając im najmniejszych szans, no to coś jednak napisać musze, bo w****ia mnie ta sytuacja.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 12.08.2010 o godz. 13:56.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując