Nie jestem pewną gazeta aby wymyślać nazwiska, napisałem ci geograficznie w jakich krajach powinno się szukać.
Gdzie ja napisałem,że Kulawik jest be?tym bardziej gdzie poruszałem sprawę Rado?Wmawiasz mi coś czego nie powiedziałem. Nie masz argumentów to nic nie mów a nie zmyślaj.
Widzę,że masz problemy z rozumieniem tekstu. Delikatnie jeszcze raz. Jimenez nie nadaje się do Wisły,bo nie ma kim tu grać. Najpierw trzeba kupić piłkarzy a dopiero później kogoś kto ich poprowadzi,ot choćby do zwycięstwa nad Karabachem

Myśl logicznie. Murinho tez by tu nic nie zdziałał. Nie neguje Jimeneza,wręcz przeciwnie, ale on by tu nic nie zmienił. W balonie w Skotnikach Małeckiego ma dośrodkowywać uczyć?
snyrting, widzisz na tym polega spór. Problem polega właśnie w maluchu a nie tylko w kierowcy. O kierowcy dobrym kierowcy można myśleć jak ma się dobry samochód,zaplecze,gdy będzie mógł on wycisnąć z tego samochodu wszystko co najlepsze. Wtedy to ma sens. Jimenez w Wiśle to wymówka dla innych. Bedzie dobrze, bo przyszedł mega trener i on nauczy grać Kowalskiego,Pawełka,Boguskiego itd. To jest takie czarowanie rzeczywistości. A póki co scautingu jak nie było tak nie ma.