Wyświetl pojedynczy post
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2010, 11:44
Ejdzbiol napisał(a):Wyświetl post
Ja bym stawił na Bunozę i Clebera, na Jovanica może też. I fakt jest taki że gra z dwoma defensywnymi pomocnikami może nam przynieść dużo dobrego jeżeli skrzydła będą grały bardziej ofensywnie. Zarówno Piotrek jak i Kirm mają do tego dryg. Na podwieszonego Mały, a na szpicy Brożek
Popieram.
Jovanic - nie zawalił w dwumeczu z Azerami, ponadto to raczej on na dłuższą metę ma być bramkarzem - warto zatem mu zaufać, dać poczucie pewności. Z drugiej strony wątpię w tą zmianę. Czuję, że Pawełek zagra jeszcze z Ruchem bo Kulawika nie zawiódł. Po nowym trenerze już spodziewać się można wszystkiego.
Bunoza/Cleber - byłoby super, Kowalski przekonuje mnie najmniej. Dotychczasowa kariera Gordana pokazuje, że drzemie w nim jakiś potencjał - po prostu czuję, że brak mu wsparcia kogoś doświadczonego. Z nowym trenerem liczę na duet Chavez - Bunoza, póki co odstawić Kowalskiego.

Po bokach Cikos/Diaz, to raczej pewne.

W pomocy Kirm-Wilk-Sobolewski-Piotr Brożek - nie strzelamy wielu goli, więc priorytetem jak dla mnie powinno być zero z tyłu. Stąd dwóch defensywnych. W razie kłopotów Rios za Wilka i do przodu.

Atak - Małecki pewniak (ma formę to trzeba ją wykorzystać), jako drugi Żuraw/Brożek.

Co do wyniku - Ruch jest słabiutki, ale boję się wtopy 1:0, czy remisu 1:1. Na wiele bramek nie liczę.
Odpowiedz cytując