mitmichael napisał(a):

- Opowieści Smudy to bajeczki. On robi propagandę sukcesu, którego nie ma. Nie ma nawet nadziei że będzie. Leje nas kto chce, a my nie potrafimy strzelić nawet jednego gola, więc o czym tu mowa... - denerwuje się Tomaszewski.
Jaki ten Tomaszewski to idiota. A kto przed zatrudniueniem Smudy był jego zwolennikiem? On pierwszy za nim stanał, powiedział ze to najlepszy obecnie dla nas wybor a teraz zaczyna krytyke. Powinien sie brac za Late i pozostałych dziadow z PZPN-u by zmienic sytuacje w polskiej pilce a nie pieprzy jak potłuczony.
|
Bo w sumie lepszego kandydata nie było. Szkoda że Franek został selekcjonerem bo wg. mnie to jeden z najlepszych polskich coachow obecnie. Z drewna nawet Mourinho by tutaj nic nie działał po prostu z takim potencjałem i podejściem naszych pilkarzy nie mamy szans na cokolwiek, ale ludzie nie potrafią tego zrozumieć.. to już nie są te czasy kiedy byliśmy w światowej czołówce a ludzie śpiewając "zagraj jak za dawnych lat" nie wiem czy zdaja sobie z tego sprawe ze to już nie możliwe.. Musimy czekać na udaną generacje piłkarzy.. Ale co do gry, to naszym najgorszym punktem jest zdecydowanie obrona.. Kamerun wczoraj robił co chciał..Glik ze zwrotnością słonia był robiony przesz każdego jednego kamerunczyka, tak samo Sadlok, którego ani razu nie widzialem żeby się włączył do akcji ofensywnej przez co lewa strona była całkowicie wyłączona do gry ofensywnej, jedynie Blaszczu razem z Kowalczykiem ładnie atakowali, ale co z tego jak Kowalczyk marnil takie okazje.. Nie rozumiem czeum nie powołuje Glowy, wg. mnie to obecnie TOP3 polskich stoperów. Tak samo Franek ośmiesza się z obsadą bramki, tak to w wywiadach mówi, że miejsce będzie miał tylko bramkarz który regularnie występuje w klubie, a tu masz, Fabian powoływany jest co zgrupowanie.. Jeśli już ma powołoywac rezerwowych to sto razy lepiej postawić na Tomka Kuszczakaktóry w MUFC nie popełnia błędów, a Fabian popisuje się babolami w Aresnelu, jednak dalej ma miejsce w kadrze.. Tytoń wg. mnie też nie będzie rezprezentacyjnym bramkarzem.. Powinien dać sznse Borucowi, ale wiadomo.