Wyświetl pojedynczy post
fanTS1906
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2010, 08:57
W ogole bym nie szalal bo uwazam, ze trener to nie jest cudotworca, jesli przyjdzie solidny(nawet w wymiarze Wisly a nie europejskim) to nalezy mu dac szanse i kibicowac by mu wyszlo. Nie podoba mi sie za to podejscie jak np niektorych tutaj, ktorzy przedstawiaja Petrescu jako nieomylnego i idealnego trenera bo moim zdaniem nie od szkoleniowca wszystko zalezy. Nie wydaje mi sie tez zeby odpowiednim bylo kierowanie sie tym kogo trenowal, poniewaz jest wielu trenerow, ktorzy na starcie dostaja szanse pracy w wielkim klubie (chocby walkowany ostatnio Zola) co nie oznacza ze prezentuja odpowiednio wysoki poziom. Dla tego tez bardziej interesuja mnie kulisy jego pracy niz to ze uczyl sie trenerki w rezerwach Sevilli, Urban tez byl w Osasunie... Nie jest tak, ze jestem negatywnie do niego nastawiony ale nie uwazam, ze przez to ze nasza pilka jest na dnie to mamy sciagac jakiegos podrzednego trenera (nie mam nikogo konkretnie na msyli) bo tym problemow nie rozwiazemy, jesli wyjsc z zalozenia ze nikt porzadny do nas nie przyjdzie to po co wogole sobie glowe zawrac?
Ostatnio edytowane przez fanTS1906 : 12.08.2010 o godz. 09:00.