fanTS1906 -- napisales cos takiego:
fanTS1906 napisał(a):

|
Ktos moglby mi wytlumaczyc ten szal radosci, w zwiazku z informacja, ze moze nas trenowac Jimenez? Nie wiele o nim wiem oprocz tego ze do tej pory na powaznym poziomie trenowal tylko 1 klub i zaczal dobrze a potem bylo juz tylko coraz gorzej.
|
skad wziales to info

I jezeli nie jestes czegos pewny, to po co to piszesz?
Jimenez przyszedl do Sevilli w 2007, w pierwszym sezonie zajal 5 miejsce, natomiast w sezonie 08/09 juz 3. Gdzie tu widzisz regres? W sezonie 09/10 Sevilla skonczyla na miejscu 4.
Nie rozumiem jak mozna mmiec zastrzezenia do takie trenera, zdajac sobie sprawe gdzie my jestesmy obecnie

Chlop prowadzil 3 lata druzyne z czuba tabeli w jednej z najsilniejszych lig swiata. Druzyna ta przez te 3 lata lokowala sie zaraz za wielka dwojka..
Oczywiscie pomijam tutaj fakt, ze taki trener dla nas jest poza zasiegiem, dla niego przyjscie do nas to bylo by cos jak zeslanie na roboty przymusowe. To byl by szok, przesiadka z jednego z najmocniejszych klubow PD, do naszej buraczanej ligi.
EDIT: I zeby jasne bylo, to jeszcze raz podkresle, ze jak dla mnie to kolejny wymysl PS, ktory ostatnio dostawia takie szopki, ze ja piernicze.