Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2010, 01:28
zbymak napisał(a):Wyświetl post
Słyszałes gdzies ,ze klub Wisła sie tym chwali? jesli pewne osoby nie napisalyby na forum to nikt by sie nie dowiedział ,ze rozmawiamy z gosciem.Ty musisz swoje trzy grosze dorzucic
Jednak pewne osoby napisały. Informacja z forum i wiślackich portali trafi do tych większych, wszak lepiej podeprzeć się tego typu wiedzą niż wymyślać newsy od zera

Polityka dezinformacji trwa w najlepsze od czasów Pitbula, kiedy to po raz pierwszy zaczęto na dobre wyprzedaż - co okienko pojawia się informacja o co najmniej jednym graczu o mniej lub bardziej znanej renomie, którym interesują się nasi działacze. Niestety, wszyscy oni jak jeden mąż mają - za przeproszeniem - nasrane w głowach i zamiast z wdzięcznością pocałować wyciągniętą rękę aktualnego prezesa szukają sobie jakichś innych klubów.

Całość ma przykryć medialnie dziadostwo i amatorkę panującą w klubie. Trzeba przyznać, że sprawdza się to całkiem nieźle od ładnych paru lat. "W Wiśle pieniądze są, tylko nasi dzielni działacze mają pecha". Dziwnym trafem pieniądze są, ale nigdy ostatecznie nie zostają wydane. To znaczy - kupujemy graczy, ale miernych i za grosze. Paradoks.

zbymak, ja nie wiem jak głęboko siedzisz w tym biznesie i nie interesuje mnie to. Jeżeli robisz to nieświadomie, to wypada tylko współczuć. "Łaska pokemonów na pstrym pikaczu jeździ" - chciałoby się sparafrazować znane przysłowie.

P.S. Można sparafrazować jeszcze inne ligowe porzekadło ( stara wersja i tak jest już dla młodych kibiców kompletnie niezrozumiała ): "Nikt Ci takich piłkarzy nie ściągnie, jak prezes Wisły obieca".
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.08.2010 o godz. 01:33.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując