Wyświetl pojedynczy post
jason wiślak
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2010, 21:55
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
To co było proponuję odzielić grubą kreską..Są ludze, którzy podjęli się budowy czegoś nowego, więc zamiast krytykowac na wstępie, nie lepiej poczekać z tym np do końca okienka transferowego, połowy rundy, roku czasu?Pewnych rzeczy nie da się od razu zbudować.
Pytam po raz kolejny wiecznych krytykantów.Macie odpowiednią wiedzę piłkarską, menadżerką czy jakąkolwiek inną by podjąć się krytyki osób, którzy na chleb zarabiają futbolem?Jeśli nie, ty nie uważacie, że po prostu nie wypada?
Naprawdę uważasz, że Basałaj jest tu po to, by być kolejnym figurantem w klubie, szukają zagranicznego trenera, bo Cupiał ma taką zachciankę?Skoro wiecie wszystko lepiej to, przynajmniej pozwólcie im dokończyć to co zaczeli.Na krytykę będzie wystarczająca ilosć czasu
No cóż...trudno się z Tobą nie zgodzić. W sumie tych nowych zawodników tez nie można jeszcze oceniać...Widać było że Bunoza w pierwszym meczu z Azerami był stremowany. Może nie występował jeszcze przed taką publicznością..? Jednak w spotkaniu z Arką zaprezentował się w miarę pozytywnie, a ufam że z każdym następnym meczem, gdy poczuje się pewnie w drużynie, będzie grał naprawdę dobrze. Drugi piłkarz na którego jest ostra nagonka to Paljić. Gość który dołączył późno. Po tych dwóch meczach nie należy go oceniać bo został wystawiony dwa razy do pierwszego składu od razu , z nowymi kolegami, z którymi nie rozumiał się dość dobrze. Jako kibice nie daliście mu jeszcze się wykazać. Co by było jakby wszyscy oceniali nowych piłkarzy po dwóch meczach? Myślę ze Paljić jeszcze zaskoczy, być może już w najblizszym meczu. Po drugie ja ufam Basałajowi .Widać ze to poważny człowiek, który chce wprowadzić tu pełen profesjonalizm. Nie wiem jak Wy ale ja wiem że z nim nie zginiemy. Czuję się pewniej gdy on piastuje to stanowisko niż gdy prezesem był Wilczek.
Odpowiedz cytując