Gwiaździsty napisał(a):

No to masz krótką pamięć, ale często jest tak, że pamięta się tylko pozytywne obrazki, a te smutne wogóle wycina się z pamięci.
Temat ten był zazwyczaj przedmiotem docinków na wielu forach, kiedy po meczu Legii z frekwencją 6-7 tys. w następnym tygodniu na tego typu festynach komplet 13 tys. ludzi.
|
Docinki forumowe argumentem? Osz kurde.
Czekam na przykład kiedy na tego typu festynach było 13 tysięcy ludzi - nie mówie od razu że kłamiesz, po prostu pierwsze słyszę, a 'troche' na mecze chodzę.
Cytat:
dlaczego nie ? Po takiej kanonadzie jak z "kanonierami" tu powinna być dwucyfrówka, tymbardziej że pejsy tradycyjnie rozkraczają się w Warszawie, więc powinno być łatwo, miło i przyjemnie. A ludziska przyzwyczajeni teraz do dużej ilosci bramek, nie zadowolą się byle czym i doping bedzie
|
Po raz kolejny - zobaczymy. Ludzie odzwyczaili się od chodzenia na Legię, nie ma mody na Legię (może się rozpocznie, po raz enty - zobaczymy). Do tego to będzie poniedziałek 18.15. Obstawiam, że będzie 15 tysięcy i to byłoby kozackie jak dla mnie.
Cytat:
|
No bez jaj, bo stadion był w budowie i tylko jedna trybuna dla widzów, zresztą kryterium wchodzenia na krytą też nie było jakieś fajne. A wcześniej mieliście tak 7-8 tys. i na hitach 10-11 tys.
|
Na hitach było do 15 tysiecy (vide finał PP z Lechem, z Wami w 2006 etc, w ogole chyba cała runda wiosenna 2006 to praktycznie za kazdym razem 12, 13 tysięcy ludzi - oczywiscie Tobie to przypadkiem umyka). Nudzi mnie szczerze mówiąc gadka z osobą, która notorycznie pomija fakty byle tylko dosrać Legii.
Cytat:
Ostatnie mecze na Wiśle z Wami (w Krakowie nie Sosnowcu) to było 21 tys. 1:0 (bramka Zieńczuk) przy 4 trybunach i 18 tys. 1:0 (bramka Marcelo) przy 3 trybunach.
przynajmniej na poczatku frekwencja powinna być wyższa.
|
Cracovia to nie my. 90minut.pl podaje, że na 1-0 (Marcelo) było 15, a nie 18 tysiecy (a cały swój wywód opieram na tym portalu i własnej pamięci, a nie na 'docinkach forumowych'

). Lepiej napisz ile było na Wisła - Polonia, bo Cracovia dla nas to to co dla Was Polonia. Ja doczytałem się 10 tysięcy w 2009 (2-1) (moze to był kompet nie mówie, że nie - nie znam burzliwej historii Waszego stadionu, nie pamietam czy wtedy mieliscie 2 trybuny, czy 3, czy 4, czy jedną, po prostu kliknałem w pierwszy mecz Wisła - KSP w Krakowie i wyszło 10.).
Do usłyszenia w poniedziałek wieczorem, kiedy pewnie będzie 14-16 tysięcy ludzi, a Ty bedziesz krecił szyderke, że kompromitacja