Wyświetl pojedynczy post
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2010, 09:54
1q2 napisał(a):Wyświetl post
On po prostu tak sobie rzuca terminami, tak jak pani z ZIKIT - każda data jest dobra i każda nie ma pokrycia w faktach.Tak ostatnio szperając znalazłem informacje pani Joasi która kategorycznie przekonywała że do 16 jest koniec negocjacji z Wisła w kwestii operatora i miasto jeśli się nie dogada , to ostro rusza do roboty w tej sprawie.

Termin do 16go , tyle że marca - 5 miesięcy minęło, jak było tak jest.

jeszcze w kwestii fantastycznej elewacji

Myślę że najlepszym sposobem będzie zrobić dokumentacje zdjęciową tego syfu - przekazać Darkowi Olszówce, oczywiście jeżeli będzie chciał i następną interpelacje złożyć z załączonym materiałem zdjęciowym - oraz powysyłać fotki do gazet bo chyba nikt do końca nie zdaje sobie sprawy jak ten beton jest zorany a to nie jest sztuka dla sztuki bo akurat tak bijące po oczach sprawy można wywalczyć.Przecież to się w pale nie mieści że tak może wyglądać elewacja stadionu za ponad pół miliarda.

Zachęcam wszystkich, szczególnie tych co strzelają już fotki ,bądź mają dobre aparaty do odwiedzin i wrzucania zbliżeń.
Sam się wybiorę mimo że mam dupiany aparat

ps tak a propos terminów to dziś pełne oświetlenie mamy mieć oddane do użytku [/QUOTE]

Z poprzednich galerii

Odpowiedz cytując