Wyświetl pojedynczy post
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.08.2010, 18:14
Joaquin napisał(a):Wyświetl post
A jak tak zuchwale zapytam co by było gdybyśmy podpisali kontrakt z Chavezem podobny jak ma z Platense, tzn. na ten rok, potem rok przerwy (może być niby przypadkiem) i od 2012 roku znów u nas. Czy od strony prawnej przeszło by takie zagranie Bo skoro w Ameryce takie przekręty przechodzą to czemu nie w naszej lidze

I proszę nie krytykować mojej osoby. Ot taki dziwny pomysł wpadł mi do głowy dziś w pracy.
To chyba mało prawdopodobne, gdyż z zawodnikiem można rozmawiać i podpisac z nim kontrakt dopiero pół roku przed koncem jego kontraktu.. Nie wiem jak oni z nim zrobili taki myk że za rok znów będzie ich, w sumie dla nich to może być dobry interes bo pokaże się w Europie, potem do nich wróci a oni będą mogli sprzedać go za większą kase niż sprzedaliby wtedy gdyby grał tylko w tamtejszej lidze.. Bardziej wierzył bym w unieważnienie tego kontraku który ma obowiązywać od 2011 do 2012 roku.. Ciekawe czy przepisy FIFA na to pozwalają.. Może by nam się udało, zakładając oczywiście że Chavez się sprawdzi
Odpowiedz cytując