Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.08.2010, 16:51
Jak dla mnie to było tak, że Skorża przyszedł jako młody trener - kolega. A piłkarzy mieliśmy jak na ligę dobrych, był Kosowski, Skorża ich nie cisnął, była gokarty, "pikniki", atmosfera, chciało im się grać. No i gonili wszystkich, bo tak jak pisze piłkarsko byli lepsi od reszty. Maciuś mistrzem taktyki nie było ale jakoś to ułożył i, w dużej części dzięki Kosowskiemu, było bardzo dobrze. I w tym momencie Skorża popełnił błąd, bo jak mi się wydaje, nie docisnął śrubki. Do tego odszedł Kosa, Zieńczuk grał tak samo jak zawsze ale tym razem już nie wpadał każdy strzał do bramki. A chwilę później było już po sprawie bo trener nie miał w ogóle autorytetu by coś naprawić. Chyba przegapił moment, w którym "zmienił" się z "luzackiego przełożonego" w "kolegę".
Dlatego uważam, że Legia będzie bardzo, bardzo mocna w tym sezonie. To jest sytuacja bardzo podobna do tej jak Skorża trafiał do Wisły. I robi dokładnie to samo. Jakieś baseniki, był chyba paintball (nie jestem pewien, nie śledzę przygotowań Legii aż tak dokładnie) Jest dobra atmosfera, wygląda na to, że wszystkim chce się grać. Mam tylko nadzieję, że Maciuś i Włoch spaprali przygotowania
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując