Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.08.2010, 14:44
Pablooo nie chcesz chyba, żebym cofnął się do towarzyskich spotkań Wisły z Sevillą (dwa razy), Liverpoolem i zaczął cytować Wasze, wiślackie wypowiedzi? Dlaczego wtedy nie uświadamialiście tego, co robicie teraz?

I Ty chyba nadal nie rozumiesz, co ja napisałem. Przecież nigdzie nie zamieśiłem, że Arsenal grał na 100% swoich możliwości (wg mnie grali może na 70%). Ja cąły czas uświadamiam tylko to, że nie wierzę, iż Arsenal chcąc sprawić radość klubowi z Polski, dał sobie ot tak strzelać bramki, żeby tylko nie skrzywdzić klubu z środkowej Europy

I czemu ja mam zluzować? To może wy wyluzujcie? Może i się spinam, ale Wy robicie dokładnie to samo, tylko na odwrót. Ja być może za bardzo wychwalam, ale wy za to za bardzie próbujecie to wszystko zbagatelizować.

Powtarzając Ciebie. Nie wiem co chcesz udowodnić? Ja rozumiem rozgoryczenie porażką i odpadnięciem z Karabachem, ale na ten moment wygląda na to, że Legia jest silniejsza od Wisły (na ten moment, co będzie za miesiąc, pół roku- nie wiem)

Mateuusz fakt, masz rację nie masz czym się oszukiwać. W końcu u Was wszystko już jest jasne- Wisła odpadła z pucharów, a te Wasze transfery wydają się lekko mówiąc- nietrafione (nie oceniam Riosa i Chaveza, bo jeszcze nie zagrali tak naprawdę). A mam przypominieć Wasze wypowiedzi po tych zakupach, jaki tu był mega optymizm? Dziwne, że ja nie mogę się pocieszyć spotkaniem z Arsenalem, któy wzbudził u mnie nutkę optymizmu przed nowym sezonem
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 10.08.2010 o godz. 14:47.
Odpowiedz cytując