Wyświetl pojedynczy post
Krzysiek
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.08.2010, 13:49
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Nie rozumiecie jednej rzeczy. Jesli komus nie beda pasowac treningi - wypad do Mlodej Ekstraklasy. Jesli pilkarze beda za slabi, wymieni sie te ogniwa lancucha.
Taka metoda powinna być stosowana już od dawien, dawna. Jednak Pan Cupiał miał takich doradców, jakich miał. I tak, gdy jeden z drugim zawodnikiem przyszedł na skargę, jakie treningi u Petrescu są ciężkie, stwierdzono (i taką też wersje przedstawiono Bossowi), że faktycznie, zawodnicy są 'zajechani'. Pan Cupiał pomyślał pewnie, że wyniki ch*jowe, stylu nie ma, na bank wina trenera. Zwolnię, zatrudnię następnego, może będzie lepiej. Zmienił się trener, jeden po drugim i drużyna coraz gorzej się prezentowała. W końcu ktoś Panu Cupiałowi przemówił do rozsądku (p. Basałaj?) i na efekty nie będzie trzeba długo czekać. Szefu, przy całej mojej sympatii do niego, nie potrafił się połapać w profesjonalnym zarządzaniu klubem. Może to przez brak czasu. No nieważne, grunt, ze przejrzał na oczy.

Cytat:
To trener ma byc tym ktory decyduje o obliczu tego zespolu.

A Simeone mowil ze taktyke dostosowuje do materialu jaki posiada.
Kojocie, na tym polega praca trenera. Z gówna to i bata nie ukręcisz. Mam tylko nadzieję, że faktycznie zarówno zawodnicy jak i trener będą na równi rozliczani z sukcesów i porażek. Bo to, tak jak było do tej pory, sprawiało, że chciało mi się rzygać.

Pozdro!
I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!

Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy!