Wyświetl pojedynczy post
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.08.2010, 13:33
A mi się wydaje że przy tym wszystkim największą rolę ma przygotowanie fizyczne i wybieganie. Sam po sobie wiem że po długiej przerwie wychodzi człowiek w piłkę pograć wszystko na początku spoko piłeczka do nogi dośrodkowanie strzał w biegu ale potem jak się już czujesz wytyrany ledwo biegasz to i przyjęcie i dośrodkowania są gorszę bo zamiast myśleć i czuć piłkę to ty oddychasz już stopami i kombinujesz jak tu wydolnościowo dobiegać i to jest nasz największy problem. Ja uważam że do fizycznego przygotowania należało by pogadać z tym specem z Anglii żeby ułożył plany i przyjeżdżał na konsultacje to jest najprostsza droga do sukcesu 90 minut biegania na 110%!! i wszystko będzie łatwiejsze bo jak mam wybieganych zawodników to prosty zwód ciałem balans i tylko wyprzedzić przeciwnika więc skupmy się na najważniejszych czynnikach. Najpierw siła kondycja, potem taktyka a dopiero na końcu martwmy się o przygotowanie techniczne naszych aktorów. Bo już tymi pierwszymi dwoma czynnikami możemy naszą ligę zniszczyć a do LE też spokojnie dojść bazując tylko na kondycji sile i taktyce.