Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2010, 22:40
PoloniaDumaStolicy napisał(a):Wyświetl post
Sorry, ale Manu, Vrdoljak czy Cabral to mogę tylko czyścić buty takiemu Smolarkowi.
Smolarek gwiazdą Bundesligi? To w takim razie kim jest Klose? Hiper-megagwiazdą? Nie no sorry, ja rozumiem, że chcesz udowodnić, że Polonia jest naj, ale lekko chyba przeszadzasz. Piątki, Gancarczyki, Trałki- no proszę Cię.
Poza tym między Vrdoljakiem, Manu, Cabralem a Smolarkiem jest zasadnicza różnica- Ci dwaj pierwsi byli podstawowymi piłkarzami w swoich ostanich klubach (Cabral to zmiennik), a Smolarek od momentu odejścia z Borussi błąka się i szuka miejsca.

Piątek ma być objawieniem, Gołębiewski i jakiś tam jeszcze to samo. To ja mogę napisać również, że Żyro, Gorski, Kosecki itp mają smykałke do grania. To takie wyolbrzymianie na siłę.

Żarty żartami, ale taki Cabral ogrywał sztuczkami piłkarzy Arsenalu, Manu brał na szybkośc i zostawiał w tyle(i został sfaulowany w polu karnym) przez Clichego. Vrdoljak póki był na boisku, to czyścił prawie wszystko. Sparing sparingiem, ale jednak w Arsenalu graja klasowi piłkarze
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 09.08.2010 o godz. 22:47.
Odpowiedz cytując