|
A mi się podoba ta decyzja z Rado mysle ze wiecej powinno chłopaków z ME dostawac szanse jak jeden wejdzie do składu na mecz chociazby na 15-20 albo czasami na cały mecz to sukces pownnismy dawac również szanse młodym piłkarzom bo ja myśle ze taki Rado lepiej zagrał w w meczu z Arka niż taki Jirsak młodzi moga miec wieksza ambicje czasami niz nasi rezerowi i podstawowi kopacze.Bo to co w meczu w Karabachem pokazała cała drużyna to porażka totalna :/ takiej oni gorzej zagrali niż z Levadia nie prównywalnie.Mam nadzieje że Basałaj nie rzucał słów na wiatr i otworza tą szkołke piłkarska i zatrudnia tam powaznych trenerów z zagranicy(pobożne marzenia) bo wątpie czy młodziez w szkołce piłkarskiej trenerowana od małego przez polaków osiągała odpowiedni poziom piłkarski :/
Mam nadzieje że teraz jak zatrudnia trenera to dostanie szanse poracowac conajmniej z 2-3 lata dadza mu zbudowac druzyne ,zatrudnia dyrektora sportowego,w zimie sciagniemy 2-3 dobrych grajków,i nie będziemy się osłabiac przed pucharami (chociaz to juz standart w polskich klubach) i w koncu w tym klubie będzie normalnie !!!
|