Ja już drżę, nie lubię określenia "budowa drużyny nawet kosztem MP".
Ta budowa może trwać kilka lat i kiedy będzie się wydawało że jest blisko sukcesu wszystko znów **** strzeli, dlatego wolę mieć to co mamy niż ryzykować, stracić wszystko i zaczynać od nowa. Co najwyżej stopniowo to zmieniać. Wolałbym się trzymać z dala od tego cierpienia. To nie zabawka na baterię, która gdy się wyczerpie to po zmianie paluszków będzie znów działać. wystarczy kupić nowe paluszki. Legia ma na dziś dzień wszystko, nie wiem czy w przyszłym sezonie już się zmienią reguły na poprzednie w pucharach (czyli zamiast Spartaków i Baków Barcelony i Manchestery) bo jak nie to mogą przebić magiczne dwie litery LM i wtedy znów gonitwa za uciekającym królikiem który potrwać może, a nawet nie chce myśleć. Od przyjścia TF to w tym roku najbardziej jestem pospinany o nasz los. Nie miałem takiej nerwówki nawet za Petrescu i 8 miejsca. Wszystkie te zmiany, nowi piłkarze, brak właśnie zgrania, męczarnia na tych jebanych Suchych Stawach, problem ze stadionem, wszystko to takie na szybko, nagonka na Wisłę, wyzywane grajków na forum czyli paskudna atmosfera, która zaraz przełoży się nie tylko na wyniki.
Reymanie - dodaj nam sił!
Sylwek0911 napisał(a):

|
Oglądałem mecz Lechii. Według mnie najlepszym zawodnikiem był Deleu, chętnie widział bym go na lewej obronie mimo że w BKS-ie gra na prawej, ale naprawdę będzie gwiazdą ligi!!! świetny drybling cięgnie grę do przodu, a co najważniejsze jest skuteczny w defensywie!!! Naprawdę oglądnijcie sobie jak gra... Po drugie myślę, że jakby Wisła zrobiła wymianę z Lechią Boguski za Wiśniewskiego i dopłaciła by na pewno na tym nie stracimy!!! Ale to tylko marzenia...
|
No, szkoda że my nie mamy takiego zawodnika. A widziałeś jak w 10 minucie kopnął piłkę? Ale tak fajnie kopnął. Kto u nas tak kopie?
Zresztą Lechia pokazała jak się gra z ambicją. Szkoda że Wisła tak nie gra. Można by wymienić Pawła Brożka na Deleu.