koyoot napisał(a):

|
Ano wlasnie tym sie roznimy.
|
Ja pamiętam, jak i co tutaj wypisywałeś za Petrescu, jeszcze wtedy na starym koncie siedziałem, i to, że Ty dzisiaj masz czelność proponować zamknięcie rejestracji na forum to gruby żart. Wiele Twoich postów to nic innego, jak wylew emocji, podczas gdy "sceptycy", czy "pesymiści", jak ich lubisz nazywać, częściej analizują sferę faktów. Tym się różnicie.
koyoot napisał(a):

|
Ty patrzysz na to co teraz jest, ja widze to co teraz sie dzieje w klubie, ale mam tez wglad na to co moze byc w nieodleglej przyszlosci
|
A to odbierasz na kablówce FUTURE TV? Dostajesz pod drzwi jutrzejszą gazetę? Masz znajomą wróżkę? Bo mi się wydaje, że maks. to privy od zbymaka.
koyoot napisał(a):

|
Bunoza poczatek ma fatalny jest to fakt. Twierdze tylko ze widac u niego spory potencjal ktory przy odpowiednim treningu zaprocentuje.
|
Po czym poznałeś, że on ma ten potencjał?
koyoot napisał(a):

|
To samo tyczy sie kazdego z naszych zawodnikow. Potrzeba im tylko dwoch rzeczy, trenera i treningu, oraz psychologicznej zmiany nastawienia do pracy.
|
Jeżeli jesteś gotów postawić jakiekolwiek oszczędności na to, że za dwa lata Łobodziński i Pawełek zostaną wykupieni do mocnej zachodniej ligi, jako najlepsi zawodnicy Wisły, to Twoja rodzina powinna myśleć o wnioskowaniu o ograniczeniu Twojej zdolności do czynności prawnych.