Wyświetl pojedynczy post
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2010, 16:28
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Ano wlasnie tym sie roznimy. Ty patrzysz na to co teraz jest, ja widze to co teraz sie dzieje w klubie ale mam tez wglad na to co moze byc w nieodleglej przyszlosci. Juz pisalem nie raz o problemach tego zespolu nie wiem, przyznam szczerze nie chce mi sie pisac po raz kolejny o nich, tym bardziej odpowiadajac na twoje posty ktore tak naprawde nie maja zadnych argumentow w sobie odnosnie moich postow a najezdzasz na mnie tylko po to by mnie zdyskredytowac. Trudno, twoje prawo do tego, drogi exmodzie wolfy.

Do meritum. Bunoza poczatek ma fatalny jest to fakt. Twierdze tylko ze widac u niego spory potencjal ktory przy odpowiednim treningu zaprocentuje. To samo tyczy sie kazdego z naszych zawodnikow. Potrzeba im tylko dwoch rzeczy, trenera i treningu, oraz psychologicznej zmiany nastawienia do pracy.

Pisze to co mysle, masz prawo sie z tym nie zgadzac, ale nie masz prawa oceniac mnie, bo ja moge rowniez na ciebie powiedziec ze skoro myslisz inaczej to jestes malo inteligentny panie wolfy.

Wolfy - forumowy autorytet moralno - intelektualny. Swiat sie konczy...

Mar85 po przeczytaniu twojego posta zrozumialem ze polemika z toba nie ma wiekszego sensu.

Chłopie jakie treningi, przecież u nas nie ma treningów, jak on ma sie rozwinąć Poziom naszego treningu przypomina wakacje...widać to po każdym zespole grającym w pucharach....polemika nie ma sensu bo nie masz żadnych argumentów a naiwność Twoja nie zna granic...trzeba patrzeć obiektywnie w zeszłym roku też czekałeś na mistrzostwo i jak to sie skończyło...dziś pierwsza trójka będzie sukcesem...od tamtego czasu nic się nie zmieniło, przypadkowa łapanka, skoro nie dało się to trzeba było poczekać że sprzedażą obrońców...każdy wie że drużynę się buduję od obrony ale widać w Wiśle zawsze wszystko jest inaczej...mamy początek sierpnia w pucharach nas nie ma, trenera też nie ma, zawodnicy są bez formy ale dla was wszystko jest cacy, dajmy im czas do końca roku aby znów mogli pojechać na wakacje się poopalać...
Odpowiedz cytując