Wyświetl pojedynczy post
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2010, 16:17
Ano wlasnie tym sie roznimy. Ty patrzysz na to co teraz jest, ja widze to co teraz sie dzieje w klubie ale mam tez wglad na to co moze byc w nieodleglej przyszlosci. Juz pisalem nie raz o problemach tego zespolu nie wiem, przyznam szczerze nie chce mi sie pisac po raz kolejny o nich, tym bardziej odpowiadajac na twoje posty ktore tak naprawde nie maja zadnych argumentow w sobie odnosnie moich postow a najezdzasz na mnie tylko po to by mnie zdyskredytowac. Trudno, twoje prawo do tego, drogi exmodzie wolfy.

Do meritum. Bunoza poczatek ma fatalny jest to fakt. Twierdze tylko ze widac u niego spory potencjal ktory przy odpowiednim treningu zaprocentuje. To samo tyczy sie kazdego z naszych zawodnikow. Potrzeba im tylko dwoch rzeczy, trenera i treningu, oraz psychologicznej zmiany nastawienia do pracy.

Pisze to co mysle, masz prawo sie z tym nie zgadzac, ale nie masz prawa oceniac mnie, bo ja moge rowniez na ciebie powiedziec ze skoro myslisz inaczej to jestes malo inteligentny panie wolfy.

Wolfy - forumowy autorytet moralno - intelektualny. Swiat sie konczy...

Mar85 po przeczytaniu twojego posta zrozumialem ze polemika z toba nie ma wiekszego sensu.
Odpowiedz cytując