Wyświetl pojedynczy post
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2010, 16:13
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Mar85 twierdzi ze wzmocnieniami sa Chavez i Rios mimo ze na oczy ich nie widzial w meczu, a Bunoza, Cikos(SIC!), Paljic to sa niewypaly i powinni byc tylko uzupelnieniami skladu. Ocena po raptem 4 meczach.

Czasem mysle ze to forum powinno miec zablokowana mozliwosc rejestracji.

I zeby nie bylo. Latwo jest byc wiecznym malkontentem i na wszystko narzekac. Bo faktycznie nie wszystko zawsze bedzie wychodzic na 100% pilkarzom. A wtedy mozna zastosowac demagogie i ocenic po jednym wystepie ze ktos sie do niczego nie nadaje.
Zdecydowanie trudniej ocenic potencjal czyjs i jego rzeczywiste umiejetnosci.
I ja dziekuje bogu ze trenerzy nie sugeruja sie zdaniem wiekszosci forumowiczow bo gdyby sluchac ich wywodow to bysmy byli w 5 lidze. Bo wiecznie jest zle...

Zobaczycie ze na koniec sezonu nastroje na tym forum beda zgola odmienne. I bedziecie chodzic Basalaja w dupe calowac za to co zrobil/zrobi dla tego klubu.

EOT.

A na koniec wrzuce tutaj tekst nowej gwiazdy polskiego rapu: "Znam ludzi ktorzy skrytykuja cie z zazdrosci bo sami patrzac widza tylko watpliwosci, choc, dzien za dniem wyglaszaja swoje madrosci, to los i tak nie ma dla nich litosci, bo sa do kosci przesiaknieci przez zlo, a ich moralne wartosci to dno."

Bez odbioru panowie.
Tak chłopcze Rios i Chavez są wzmocnieniami bo w przeciwieństwie do Czikosa i Bunozy maja np. grę w lidze Argentyńskiej (młodzieżówce) czy na mistrzostwach Świata...Czikos spuścił klub do drugiej ligi zagrał 5 meczy w których niczym się nie wyróżnił, Bunoza nawet szkoda gadać bo to co grał w meczu z Karabachem czy Arką woła o pomstę do nieba...i nie piszcie mi tu że grają w młodzieżówkach bo młodzieżówka Argentyny a Słowacji to inny poziom...jeśli dla was tak ma wyglądać polityka transferowa to powodzenia...u nas ostatnio żaden gracz się nie rozwinął, a Marcelo zaskoczył bo był dobry...każdy kto przychodzi cofa się w rozowju Jirska, Kirm, Łobo...więc na czym mam opieracie swoje dywagacje że zaskoczą? Polska myśl szkoleniowa napewno ich rozwinie tak jak rozwija mase naszych talentów...tu trzeba ukształtowanych zawodników a nie melodie przyszłości, my nawet boisk porządnych nie mamy a ścigamy młokosów, po co aby przegrywać w pucharach? Mówiłem że bedzie powtórka z Levadii, to pjaliście z zachwytu jak wam wciskają graczy przeciętnych i miernych...przegraliśmy z Karabachem w lidze gramy dno a dla was jest dobrze, ludzie czy wy macie oczy? Na co mamy czekać? Na to jak dostaniemy lanie po raz kolejny...nic was porażki nie uczą i właśnie zarząd takich jak was robi bo jesteście nawini...
Ostatnio edytowane przez Mar85 : 09.08.2010 o godz. 16:16.
Odpowiedz cytując