Wyświetl pojedynczy post
Glova91
Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2010, 08:45
Panowie...dziwna sprawa sie tutaj zdarzyła...jakim znowu bochaterem został Pawełek? on poprostu obronił to co mial obronic, bo gdyby ktoras z tych pilek wpadła bylaby to jego wina...wiec nie mowcie, ze Pawełek zagrał super albo cos...zagrał dobrze i tyle.
Bunoza-tak czytam i czytam, jaki to on drewniany itp...spojrzcie jak sie porusza Kowalski...tragedia...a jest duzo nizszy od Gordana, on jest drewno dopiero...Mowiecie, ze mało zwrotny, fakt. Nikit nie zwrocil uwagi na podstawowy bład jaki wczoraj notorycznie popelnial Bunoza, mianowicie nietrzymanie linii spalonego...w praktycznie kazdej akcji on lamal linie w strone naszej bramki i to rodzilo zagrozenien. Popracowac nad tym i bedzie dobrze.
Wychwalacie Małeckiego...strzelil bramke...bo musial z tej pozycji strzelic. Mnie najbardziej w jego przypadku denerwuje fakt, ze gra calkowicie bez glowy. A do szalu doprowadza mnie sytuacja, w ktorej zmarnuje okazje, badz straci pilke, to zaczyna klaskac i sie zegnac! Jezeli sie okazje marnuje bezmyslnie to wypada kolegow przeprosic chociazby reka...a nie klaskac i sie zegnac. Jego gra przypomina mi gre za mlodych lat na boisku szkolnym...wziac pilke i zapie....na bramke i nikomu nie podawac
Ps. Boguski to juz parodia...od meczu z elka, kiedy to go chyba Borysiuk zalatwil, Rafał nie potrafi dojsc do formy...Zuraw....rozczarowanie. Mi tam sie podobala bardzo gra Erika Cikosa. I jak to mowiliscie Czlowiek Chaos...moze i chaos, wyglada jak dziecko na szczudlach...ale gra jakby byl naszym wychowankiem, walczy, stara sie...i co najwazniejsze gra dobrze...
A treneiro dobrze, ze nie zostanie Kulawik, bo nie potrafi zlozyc skladu i zmian...
Pozdrawiam.
Odpowiedz cytując